درمان قطعی ناباروری از طریق پزشکان ایرانی
ناباروری و نازایی از جمله مشکلاتی است که این روزها گریبان اکثر زوجهای جوان را در تمام جهان گرفته میباشد. ناباروری هایی که ناشی از ابتلا به بیماری، زندگی در شرایط پراسترس و تنش، مصرف غذاها و داروهای شیمیایی و ناسالم و فعالیت در محیطهای صنعتی و آلوده میباشد. چنانچهچه به باور متخصصان و پزشکان این حوزه، امروز با وجود شیوه های درمان نازایی و ناباروری متعددی که در جهان و کشور ما ایران وجود دارد، دیگر هیچ زوج جوانی نباید نگران مشکلات و اختلالات ناباروری و نازایی باشد اما با وجود این، میباشند زوجهایی که به دلیل نداشتن توان مالی برای فراهم هزینه های درمان یا نپذیرفتن شیوه ها و شرایط درمان ناباروری و نازایی مانند استفاده از تخمک یا لقاح اهدایی امکان ناباروری را برای پیوسته از دست میدهند.در تعریفی که سازمان جهانی بهداشت درمورد ناباروری مطرح کرده که به عنوان تعریف کلی ناباروی مورد استفاده قرار میگیرد، زوجی که یک سال به صورت مداوم و بیوقفه بدون استفاده از هیچ وسیله پیشگیری برای بچهدار شدن تلاش کنند و بارداری صورت نگیرد، در این حالت آنها باید نزد متخصص ناباروری بر وند تا موقعیت خود را بررسی کنند.
یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از موفقیت پزشکان بیمارستان آیت الله طالقانی در درمان شکست مکرر لانه گزینی خبر داد.
موفقیت پزشکان ایرانی در درمان ناباروری
این عضو هیئت علمی از موفقیت تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های زنان در درمان «شکست مکرر لانه گزینی» خبر داد و گفت:تعدادی افراد برای باروری نیاز به IVF دارند و متاسفانه بنا به دلایلی این اقدام با شکست روبرو می شود. در تعدادی افراد این شکست ها به دفعات مکرر اتفاق می افتد بنابراین فرد نمی تواند تجربه یک بارداری را داشته باشد و تاکنون در دنیا هیچ درمان قطعی بر این افراد گزارش نشده میباشد.
این فلوشیپ درمان ناباروری، افزود:برای نخستین بار در دنیا تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی به سرپرستی دکتر ساغر صالح پور و دکتر شهرزاد زاده مدرس موفق به درمان شکست مکرر لانه گزینی با استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) شد.
این متخصص زنان و زایمان در ادامه یادآور شد:فاکتورهای رشد پلاکتی از خون محیطی خود فرد گرفته می شود و آنگاه در فضای آزمایشگاهی پلاکت و گلبول های قرمز خون از یکدیگر جدا و فقط پلاکت که حاوی فاکتورهای رشد فراوان است به رحم مادر تزریق می شود.
وی افزود:نتایح تحقیقات انجام شده روی 20 بیمار نشان داد 18 خانم به کمک این روش توانستند بارداری داشته باشند و بکار بردن این روش برای آنها هیچ عارضه ای به همراه نداشته میباشد.
تاکنون از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) در حوزه های مختلف پزشکی مانند چشم پزشکی، ارتوپدی و… استفاده شده اما در حوزه شکست مکرر لانه گزینی در ناباروری و IVF برای اولین بار در جهان در بیمارستان آیت الله طالقانی انجام شد.