۰۱ سفررپورتاژ آگهی

۹ حقیقیت شگفت انگیز از تاکو، غذای ملی مکزیک

زمان مطالعه: 4 دقیقه


تاکو یکی از محبوب‌ترین غذاهای ملی مکزیک است که طرفداران بسیاری در تمام جهان دارد.

سلب‌ مسئولیت: تحریریه‌ کجارو در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی دربرابر صحت آن ندارد.

[table id=2 /]

تاکو یکی از محبوب‌ترین غذاهای ملی مکزیک است که حتی چنانچه طرفدار غذای تند و خوشمزه مکزیکی هم نباشید حتما با انواع تاکو آشنا هستید. محبوبیت این غذا به‌اندازه‌ای است که در سال قبل تنها در ایالات متحده ۴/۵ میلیارد خرید تاکو انجام شده و خورده شده می‌باشد. حتی روز چهارم اکتبر را به نام روز ملی تاکو نام‌گذاری کرده‌اند. با اینکه طرز تهیه تاکو زیاد پیچیده نیست، اما قلق خاصی دارد و زمان‌بر می‌باشد. از همین رو مزبار یک فروشگاه اینترنتی فروش انواع فینگرفود است که خرید تاکو را برای شما بسیار آسان کرده می‌باشد. شما در این سایت می‌توانید در زمانی کوتاه محصولات دلخواهتان را سفارش داده و میز زیبا و پر از مزه‌های به‌یادماندنی برای مهمانان خود مهیا کنید.

در ادامه از ۹ حقیقت درمورد این غذای مکزیکی خوشمزه برای شما خواهیم گفت.

در نخست باید بدانید که تاکو که امروز می‌شناسیم، ترکیبی از آیین نامه‌های مکزیکی باستان و تاثیرات بین‌المللی می‌باشد. تاکوی اساسی که از طریق بومیان مکزیک تهیه می‌شد، دستور پخت کاملا متفاوتی داشت. در نسخه اساسی این غذا خبری از پنیر، کاهو، خامه ترش و گوجه فرنگی نبود. ایضاً مکزیکی‌های باستان از تورتیلای ذرت جدید استفاده می‌کردند و بین آن را از ماهی پخته شده پر می‌کردند. یک وعده اساسی مغذی و پر انرژی برای آن‌ها بود.

تاکو غذای معدنچیان

در قرن هجدهم تاکو غذای طبقه کارگران معدن بود و به آن «tacos miner» می‌گفتند. یک تورتیلا ذرت که درون آن با انواع ادویه‌ها مزه‌دار شده بود. یک غذای اساسی روزانه خوشمزه و مقرون مناسب. به گفته تعدادی از کارشناسان تاکو از ۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح ابداع شده بوده و در نسخه‌های اولیه آن، تاکو را با قاشق سرو می‌کردند.

 

رپورتاژ

تاکو در آمریکا

نخستین‌بار در سال ۱۹۰۵ مهاجران مکزیکی که برای کار در راه آهن و مشاغل دیگر به آمریکا کوچ کرده بودند، تاکو را به این کشور بردند. در آن زمان تاکو یک غذای خیابانی و بسیار ارزان بود. تاکو از طریق زنان مکزیکی تهیه و از راه گاری غذاهای مکزیکی در لس‌آنجلس  فروخته می‌شد. در سال ۱۹۲۰، غذایی که مهاجران مکزیکی به این کشور آورده بودند با دستور پخت آمریکایی ترکیب شد. برای مثال به‌جای ماهی، گوشت چرخ کرده و مرغ که طعم بهتری داشتند، جایگزین شدند. پنیر چدار، کاهو، گوجه فرنگی و… به آن اضافه شد. به شیوه خلاصه، تاکو در حال تبدیل شدن به‌نوعی تلفیق مکزیکی-آمریکایی بود. اولین کامیون تاکو در سال ۱۹۶۶ در نیویورک به وجود آمد. صندوق عقب آن امکانات یک آشپزخانه کامل را نداشت، اما برای کیترینگ از آن استفاده می‌شد.

دلیل نام‌گذاری تاکو

به گفته گلن بل بنیان‌گذار «تاکو بل» رستوران زنجیره‌‌ای آمریکایی، مکزیکی‌ها کلمه «تاکو» را برای شناسایی ظرف‌ها به کار می‌بردند و برای استفاده از خود غذا از کلمات دیگری استفاده می‌کردند که از نظر فرهنگ و محله متفاوت بوده می‌باشد. کلمه تاکو به شیوه تقریبی به معنی «ناهار سبک» می‌باشد.

بزرگترین تاکو تاریخ

بزرگترین تاکو در تاریخ ۲۰ نوامبر ۲۰۱۱ در Queretaro، مکزیک ساخته شد. طول آن 246 فوت بود و درون آن را از گوشت پر کرده بودند.

زمان مناسب برای سرو تاکو

اکثر افراد در هر زمان تاکو می‌خورند؛ در حالی که در حقیقت چیزی به نام «زمان تاکو» وجود دارد که نشان‌دهنده زمان درست سرو تاکو می‌باشد. طبق سنت مکزیکی‌ها قرار است تاکوهای غذای دریایی در وعده ناهار خورده شوند، در حالی که تاکوهای ساده‌تر به وقت شام خورده می‌شوند.

رپورتاژ

مشهورترین تاکو

یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین تاکوهای مکزیک Al Pastor می‌باشد. در اسپانیاییPastor  به‌معنای چوپان است؛ لقبی که به بازرگانان لبنانی که در اوایل دهه ۹۰ به مکزیک آمده بودند، داده شد. به لبنان، این تاکو از گوشت خوک تشکیل شده و در یک خمیر قرمز نارنجی که از درختی بومی مکزیک تهیه می‌شود، پیچیده می‌شود. گوشت خوک را روی تف ترومپو که از مهاجران لبنانی پذیرفته شده پخته و به‌صورت ورقه‌های نازک ترد تراشیده و به‌صورت تورتیلا درمی‌آورند. این ماده معمولاً با آناناس، پیاز و گشنیز ترکیب می‌شود.

کدام کشور بیشترین مصرف تاکو را دارد؟

همان طور که حدس‌ می‌زنید، مکزیک در جایگاه اول مصرف تاکو جای دارد. ضمنا شاید فکر کنید که ایالات متحده در رتبه دوم است که باید بگوییم اشتباه می‌کنید! رتبه دوم در مصرف تاکو به نروژ می‌رسد.

گرانترین تاکو دنیا

گرانترین تاکو جهان ۲۵ هزار دلار قیمت دارد. این تاکو با گوشت گاو کوبه، خاویار بلوگا تهیه می‌شود و روی تاکو پوسته‌ای طلایی سرو می‌شود. درون این تاکو با لانگوستین، ترافل سیاه، پنیر بری پر شده و با سالسای خانگی پوشیده شده می‌باشد. این غذا در محله فریدا مکزیکی، در رستوران فریدا کالو هنرمند مشهور سرو می‌شود. فریدا در امتداد شبه جزیره باخا مکزیک جای دارد.

روز ملی تاکو

این غذای خوشمزه به‌قدری محبوب است که یک روز ملی در جهان یعنی چهارم اکتبر را به نام روز تاکو نام‌گذاری کرده‌اند. پیشنهاد ما به شما این است که در این روز با سفارش یک تاکو خوشمزه سنت را به‌جای بیاورید!

 

نوشته های مشا‌به

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌گردد.

دکمه بازگشت به بالا